Matt Darby

Columbus, OH

matt-darby.com

Age: 36

I've developed on the web for 17 years. I can configure pools of servers, architect and develop the applications on those servers, and make it all look good (and run). I am a Professor at Franklin University, hold a Master's in Computer Science and I lead 500 members of the Columbus Ruby Brigade. I've launched projects for folks from Rackspace, AT&T, Sprint, LivingSocial and SeoMoz to local engineering and consulting firms.

I currently work at Rackspace as a Developer Advocate. It rules.

Aug
26
comment Node / Mocha test times out
So interesting. I've tried this too. When I add done to the end of the Promise chain I get TypeError: Cannot read property 'then' of undefined in the test.
Aug
26
comment Node / Mocha test times out
Unfortunately the same error occurs with this refactoring :(
Aug
26
asked Node / Mocha test times out
Jul
27
awarded Autobiographer
Jul
27
awarded Supporter
Jul
20
comment Substring with range out of bounds?
Thank you!!!!!!
Jul
19
answered Cocoa: Key down event on NSView not firing
Jun
30
awarded Civic Duty
Jun
29
answered Nil not turning into null in request on Fog
Jun
24
awarded Yearling
Jun
23
awarded Autobiographer
Jun
23
answered How can I speed up the load time of carrierwave / fog gems
Jun
3
comment Airport Extreme Base Station roaming network crazy ping times
Thank you very much for your answer; unfortunately switching to random channels between 36 & 161 I am seeing similar results. I've also tried renaming the 5GHZ band and joining that network. No luck so far.
Jun
2
asked Airport Extreme Base Station roaming network crazy ping times
Jun
2
awarded Autobiographer
May
20
comment When downloading an image uploaded with Carrierwave to S3, I get a blank empty image
The usual best practice is to have a set of pre-defined sizes and let Carrierwave resize upon upload of that file, not as a just-in-time resizer. Would this be possible for your app?
May
17
comment 2 Pair Ethernet not working
Just tried 568A -> 568B with no luck. I also tried manually setting 100T (and 10T for that matter) with no luck either.
May
16
comment 2 Pair Ethernet not working
I cross posted. Thanks for the tip.
May
16
awarded Editor
May
16
awarded Autobiographer
1 2 3 4 5