Dan Barzilay

Israel

webzilla-il.com

Age: 17

Hey i'm dan.

Jul
2
awarded Curious
Jun
23
awarded Popular Question
Jun
5
reviewed Approve suggested edit on SATA Devices not showing up when in UEFI mode
May
23
awarded Yearling
May
23
awarded Autobiographer
May
18
comment What's the proper way to start a new line in PHP code?
it's \n not /n, you got you slash the wrong way
May
16
accepted Running multiple processes on a single CPU
May
16
comment Running multiple processes on a single CPU
@Mephy Thanks, that's exactly the explanation i've been looking for! You might want to write an answer so that I can accept it.
May
16
asked Running multiple processes on a single CPU
May
12
accepted Inform OS of installation
May
12
revised SATA Devices not showing up when in UEFI mode
edited with answer
May
12
awarded Scholar
May
12
awarded Benefactor
May
12
accepted SATA Devices not showing up when in UEFI mode
May
12
comment SATA Devices not showing up when in UEFI mode
Wow, wasn't expecting this to be so simple. You got it right, that was the problem (the image was not UEFI compatible).. Thanks!! :)
May
7
comment SATA Devices not showing up when in UEFI mode
I might have not clarified it enough - the drives not showing up - that's in the boot menu, not when trying to install Windows; I can't even try to install it while in UEFI mode because there are no drives in the boot menu to boot from. When I change the BIOS to Legacy mode I can see the drives in the boot menu and therefor boot the installation CD - at that point the installation disk does show the drives but with the GPT error which you gave a suggestion on how to solve. My main question though, is how to fix that the boot menu shows no drives while the BIOS is in UEFI mode.
May
7
comment SATA Devices not showing up when in UEFI mode
I will try and follow your instruction to change the partition style to MBR and update. Even though your answer is properly written and explains everything needed to do that, my question was mainly about the fact that while in UEFI mode - all the drives are not available. This is not because my "BIOS doesn't support UEFI well-enough" - before installing the Linux OS I had Windows 8 running without problems while in UEFI mode (The computer ships with it) -> So I did upvote your answer but not yet accepted it. Thanks for your effort to help me solve this
May
7
awarded Student
May
6
comment SATA Devices not showing up when in UEFI mode
@harrymc if I try to boot Windows installation CD (not USB, but probably will be the same result) in Legacy mode than it says: "Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style."
May
6
comment SATA Devices not showing up when in UEFI mode
@CristianCiupitu secure boot is disabled.
1 2 3 4 5